ONE DAY RETREAT - 24 februari 2024

 

Wil je bewust stil staan bij jouw leven en jouw lichaam en gaan voelen waar je blij van wordt?

Kom het ervaren tijdens onze One Day Retreat op zaterdag 24 februari 2024.

Yajaira@saiya.massage verzorgt speciaal voor jou een verdiepingsdag waarbij de aandacht naar binnen mag keren. De One Soul Retreat bestaat uit verschillende elementen en helpen je lichaam te ontgiften. Tijdens de Restorative Yoga zullen we bewegen op onze ademhaling. Hierdoor zullen bewegingen vloeiend in elkaar overgaan en kom je langzaamaan in een meditatieve staat. Door middel van verschillende klankschalen nodigen we je uit om mee te gaan op klankreis. Je bewustzijn zakt tot een dieper niveau. Je hoeft niets te doen.

Hoe ziet jouw One Day Retreat eruit?

10:15u Inloop

Hier begint jouw innerlijke reis. Wij ontvangen je graag met een kopje verse kruidenthee of een heerlijk sapje. Je voelt het direct, er is rust, complete rust.

10:30u Intro thema, intentie plaatsen (ademsessie, chakra bodyscan).

Wat betekent taboe voor jou? Wat wil je dat deze dag jou brengt? Laat je begeleiden tijdens de chakra bodyscan. Haal diep adem en laat jezelf meenemen op deze innerlijke reis.

11:15u Meditatie - Restorative Yoga (verwant aan Yin Yoga).

Tijdens de zeer ontspannende yogavorm ligt de focus op je ademhaling waarbij we de yogahoudingen enkele minuten aanhouden. Hierdoor worden lichaam en geest opnieuw met elkaar verbonden.

12:15u Relaxatie - Lunch (stilte).

Onze heerlijk voedende home made vegetarische lunch is met veel aandacht voor jou klaar gemaakt.

13:15u Healing - Emotional release & let go.

Vervolg thema taboe. We blijven in het voelen, ben jij je bewust dat aandacht invloed heeft? het proces van aandacht geven kan neutraal zijn, positief of negatief. Wat zijn de verschillen?

14:30u Healing - Klankschalenbad.

Tijdens het klankschalenbad, lig je comfortabel op een dik matras met een kussen en dekentje. Het luisteren naar en het voelen van harmonieuze oerklanken, brengen je terug in een natuurlijke staat van ontspanning. Heel langzaam zak je wat dieper in je lichaam en mag je je aandacht laten rusten bij jezelf.

16:00u Thee.

Onder het genot van een heerlijke thee geven wij nog even de ruimte om weer terug te komen op de aarde en deze bijzondere ervaring met elkaar te delen.

16:15u Afsluiting.

Een aandenken van onze One Day Retreat. Wij zullen samen met jou deze verdiepingsdag afsluiten met wensen vanuit het hart.


Jouw investering:   

- Early Bird Ticket - € 105,00 (tot 1 februari 2024)

- Reguliere Ticket- € 120,00 

Plaats voor maximaal 10 dames (vol=vol)

Heb je nog vragen over onze One Day Retreat dan horen wij die graag.

SaiYa Massage|06 2132 77 09 of e-mail info@saiya.nl

 

© 2021 - 2024 Alle rechten voor behouden | SaiYa Massage 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram