Chakra Energetisch Massage

Ieder mens heeft een energieveld om zich heen. In dit energieveld bevinden zich de chakra’s. Chakra's zijn plaatsen in het lichaam waarin energie samenkomt. De kwaliteit van de energie verschilt per chakra. Elke chakra heeft haar eigen kwaliteiten.

Wanneer je energiestroom geblokkeerd is dan raken je chakra’s uit balans. Hierdoor kun je last krijgen van verschillende lichamelijke of geestelijke klachten. Chakra’s zijn energetisch met elkaar verbonden. Breng je energiestroom weer in balans met een chakra massage.

Bij een energetische chakra massage gaan we samen 7 chakra’s langs. Hierbij worden de klankschalen ingezet op 7 verschillende chakra's. Tijdens deze energetische chakra massage worden de verschillende aspecten gemasseerd. Hierbij worden ook de gedachten en emoties aangeraakt die met de desbetreffende chakra in verband staan. Door deze “aanraking” kan je je bewust worden van eventuele energetische blokkades. Bij elke chakra hoort een bepaalde energetische massage die kan helpen een bewustwordingsproces op gang te brengen waardoor klachten kunnen afnemen of zelfs verdwijnen. De chakra’s staan met elkaar in verbinding; indien er blokkades zijn of problemen in een bepaalde chakra werkt dit automatisch door in een andere chakra. Hierdoor is het onmogelijk om enkel 1 of 2 chakra’s te behandelen zonder dat dit effect heeft op een andere chakra. We starten tijdens de chakra massage altijd met de 1e chakra en eindigen met de 7e chakra. Chakra 1, 2, 3 zijn georiënteerd naar jezelf! Chakra 4 is gericht op bewustwording van het grotere geheel en chakra 5, 6 en 7 staan voor bewustwording wat je bij wilt dragen en wie je echt bent. SaiYa Massage richt zich op het openen van deze energie kanalen, waardoor blokkerende energie afgevoerd kan worden.

De energetische chakra massage geeft inzicht en duidelijkheid maar ook een een diepe ontspanning en nadien meer energie. De behandeling is uiterst geschikt voor mensen met een burn-out.

© 2021 - 2024 Alle rechten voorbehouden | SaiYa Massage

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram